Konu: Geri: Hangi Müzik Türü Cuma Ekim 30, 2009 7:25 pm
iyi de zaten bu ankatin aynısı var moderatörlerin bunu silmesi gerekir bende başka bi siteye üyeyim ve orda moderatörler şöle yazılara=çk spr ve aynı konulara uyarı yaparlar ama bu site de neden öle bişi yok?? mod ların ilgilenmesi lazım adminler neden susuyoki görevlerini alsınlar daha iyi bide arkadaşımız hep flood yapmış lütfen
ROCK:-)
aysemuge
Konu: Geri: Hangi Müzik Türü Cuma Ekim 30, 2009 8:46 pm
Cevaplarım:
Farkında mısın bilmem arkadaşım ama oraya yanlışlıkla yaptığımı yazmışım.
Ayrıca eskiden floodun olmaması gerektiği gibi bir kuralı bilmiyordum. forumlara yeni yeni alışıyordum ve floodun ne olduğunu bilmiyordum kısacası!
sonracığıma zaten kapatmaları lazım. ama artık forumlarla ilgilenmiyorum zaten sadece mailime mesaj gelmiş. Lütfen sende "Turkche" konuşma.
Neyse ben bunları kötü kötü yazmadım. ayrıca kendini savunma gibi bir amacım vardı. rica ederim bundan sonra eğer cevap yazarsan tatsızlık olmadan yaz. şu anda öyle yazdın demiyorum. yanlış anlama=)
Ashley(b)
Konu: Geri: Hangi Müzik Türü Cuma Ekim 30, 2009 9:06 pm
tamam canım niye yanlış anlıyım haklısın ben de senin çöp dediğini görmemişim pardon =) özür sadece bu sözüm moderatörlereydi çünkü görevlerini yapmıyolar yapmıyolarsa da nier mod oluyolar =) sen de alınma canım
aysemuge
Konu: Geri: Hangi Müzik Türü C.tesi Ekim 31, 2009 4:53 pm
Tamam canım=)
ashley_elff
Konu: Geri: Hangi Müzik Türü Ptsi Ara. 28, 2009 9:14 pm