Konu: Eyy Ruh Geldiysen... Ptsi Mayıs 11, 2009 11:05 pm
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın oğlum sen !?
----------------------------------
insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: hönk !
------------------------------------
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim
-------------------------------------
insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir??
------------------------------------
insan: ey ruh... ruh: waay ortam yapmışız
-------------------------------------
insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at ehuehueheuehu
---------------------------------------
insan: ey ruh? ruh: evet insan: bi tost,bi kola
----------------------------------------
insan: ey ruh? ruh: ne vardı? insan : okeye dördüncü arıyozda
-----------------------------------------
insan:ey ruuuuuuuhh? ruh:imdaaaatttttttttttttt insan: ey ruh, geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma abi.. mesai bitti.. yarın ugra..
------------------------------------------
insan: ey ruh, geldiysen haber ver ruh: zuhauehuahe ooohhhhh.. insan: ruh gibi senin.. delikanli ruh parmak atarmi lan..
------------------------------------------
insan: ey ruh.. geldiysen haber ver.. ruh: geldim.. insan: baba noolcak benim bu halim beee.. seviyorum uleeeyynn.. ruh: bende ruh olmadan once sen gibi rakı masasında ruh cagirmistim.. bilmem anlatabildim mi?
---------------------------------------------
i:eeeeeeeyyy ruuuuuuuh geldiysen 3 kere nane naneyi söyle r:özel istek kabul etmiyoruz canım ben sana ölürsem kabrime gelme yi sölim bu akşam ölürüm ü sölim.. i: sen ölüydün di mi.. ahh canııım.. gel sen bi kahve içelim..