Konu: Ashley Ellen Degeneres Show'da Cuma Nis. 24, 2009 12:22 am
Arkadaşlar 21.Nisan'da Ashley Tisdale Ellen Degeneres Show'daydı.. Kısa bir konuşma oldu 5 dakika falan sürdü. Ashley ilk geldiğinde dans ederek falan geldi Ellen Ashley'in kahverengi saçlarını görünce şaşırdı.. Ashley daha sonra açıklama yaptı ; -Aslında bu benim kendi doğal saçlarım ama saç rengimi açarak sarıya dönüşmüştü..Saçlarımın artık kahverengi olmasını istiyorum sarıya boyatmayı düşünmüyorum diye konuştu.. Ellende ; -Seni böyle tanıyorlar mı dedi Ashley'de; -"Dün Romadaydım ve benim geldiğimi gören insanlar ellerindeki posterlerimi herkese dağıtıyorlardı bir an benide tanımadılar ve banada bir poster uzattılar" dedi.. Daha sonra Ellen ; -Geçen gün Vanessa Hudgens konuğumuzdu ve siz Vanessayla komşuymuşsunuz.Hemen yanında oturuyormuş doğru mu dedi? Ashley ; -Evet.Vanessa Hudgens,Zac Efron,Miley Cyrus,Jonas Brothers gibi Disney yıldızlarıyla aynı mahallede oturuyoruz.. Ellen ; -Disney yıldızları aynı mahallede olması güzel birşeydir.Peki hayranlarınız ev ev dolaşıyor mu? Ashley; -Evet geçen bir bayanla çocuğu bizim mahalleden geçiyorlardı ve bizleri görünnce evlerimizi incelemeye başladı diye konuştu.. Daha sonra konu Ashley'in internete birçok resmi olmasına geldi.. Ashley; -Kahve içerken bile resimlerim var.Açıkçası bundan hiç hoşlanmıyorum.Sürekli peşimde nöbetçi gazeteciler var diye konuştu.. Ellen başka bir konuya girdi ve ; -Oyunculuk hayatın nasıl başladı diye sordu ; Ashley ; -Aslında 3 yaşında bir reklamda oynamıştım ordan başladı dedi.. Ellende ; -Bir giyim reklamı değil mi dedi?Ardından Ellen o giyim firmasının reklamını buldu ve kırmızı bir elbiseyle Ashley ortaya çıktı.. Ashley ; -İnanmıyorum dedi ve birden gülmeye başladı Daha sonra Ellen programa geldiği için teşekkür etti ve Ashley gitti..
=Sweet Angel=
Konu: Geri: Ashley Ellen Degeneres Show'da Ptsi Mayıs 11, 2009 9:05 pm