Konu: KrisRob_Dilosh [diğer adıyla ash_dilosh] Ptsi Mart 16, 2009 6:31 pm
Birçoğunuz Beni Tanıyordur ama ben kendimi tanıtıyım.. Adım Dilaraaa Hayran Olduğun Ünlüler: KRİSTEN STEWART'I VE ROBERT PATTİNSON'U ÇOK SEVİYORUM(ÖZELLİKLE KRİSTEN AMA BENİM İÇİN AYNI SAYILIRLAR) Kristen Stewartla İlgili düşüncelerim Kristen Stewart ciddiden cok doğal başarılı bir oyuncu küçüklüğümden beri fiLmLerini izLeyip hayran kaLdığım sayıLı oyuncuLardan biri hatta birincisi... Ona oLan sevgim Tartışalamayacak kadar uzun Söylenemeyecek Kadar sonsuz görülemeyecek kadar parLak... Hayatımın Her Dakikasında Saniyesinde Aklımda(Rob Da öyLe) Bazen delirdiğim biLe oLuyo onu yanımda hissettiğim Bu Hayranlığın daha üst seviyesinde bir şey... Kim olduğunu nasıl davrandığını herşeyi biliyorum hatta bazı kişiler "o kız çok soğuk dilara" diyiyolar...Ama onun o soğukluğu(ki bence öyle değil)umrumda bile değil onu o kadar cok seviyorum ki artk en ufak bir kusurunu göremeyecek kadarr gözlerim kapandı nereye gitsem "Kristen" lafını söylüyorum onun değeri ölçülemiyor kalbimde dğerli en değerlim oLdu..fiLmLerinde biLe onLa güLüp onLa ağlıyorum onun gözünden akan bir yaş bana o kadar dokunuyorki(filmde olmasına rağmen)bazen onu hiç bir zaman göremeyeceğim korkusuna kapılıyorum hatta ağladığım biLe oLuyor...Sevgi deriz hayranlık deriz ama bu daha öte anlatamıyorum bile baksanıza... Ona Sarılmak ağlaya ağlaya onu ne kadar sevdiğimi anlatmayı o kadar cok isterdimki..RüyaLarıma giriyor ona ağlaya ağlaya ne kadar sevdiğimi anlatırken ama o an ağlamama bakmayın o kadar mutluyumki dünyada benim kadar mutlu olan yoktur sanki..En azından hayatımda bu kadar mutlu olmamışımdır...Onu görmek sadece uzaktan görmek o kadar isterdimki ama işte olmuyoo o başka yerde bu aklıma geldikçe ağlıyorum... O kadar değerliki sanki ondan başka birisi yoktu yok ve olmayacak gibi... İçimdeki acı gittikçe artıyor..İsterseniz deli diyin isterseniz geçer deyin ama geçmiyo olmuyo bana her kötü şeyi diyin..Ama bunların hepsi doğru (Robda Kristen dan farksız bu yüzden "KrisRob_Dilosh" m)
Konu: Geri: KrisRob_Dilosh [diğer adıyla ash_dilosh] Cuma Mart 20, 2009 7:20 pm
sana aşığım seni çok sewiorum bitanemsin benim canım
KrisRob_Dilosh
Konu: Geri: KrisRob_Dilosh [diğer adıyla ash_dilosh] Paz Mart 22, 2009 7:39 pm
bende çok seviyorum seni tapıyorum sana canım benim
0zqe*mM
Konu: Geri: KrisRob_Dilosh [diğer adıyla ash_dilosh] Ptsi Mart 23, 2009 2:02 pm
Bitanem burdaymıs.. Hyatm snı cok cok ama cok sewıorm sna olan sevgımı emınm bılıosndur.. ve emınımkı snden baska kımse krısı ve robu bu kdr sewemez bnde roba bayılıorm krısı cok sewıorm ama snın kadr olamam herlde cunku snın sewgıne ınanıorm bu sozlerı cok ıcten soledıgınıde bılıorm Neyse kuzm aramıza h.gldn (L)
KrisRob_Dilosh
Konu: Geri: KrisRob_Dilosh [diğer adıyla ash_dilosh] Ptsi Mart 23, 2009 3:08 pm
hoşbuldukk bitaneemmm seni ne kadar çokkk sevdiğimi biliyosuunn HERŞEY İÇİN SAĞOL KUZUM BENİM