Türkiye'nin Ashley Tisdale Fanı
Ashley Tisdale sitemizden yararlanmak için (kayıt) üye olmanız lazım.. Hemen üye olun !
Ashley Tisdale sitemizden yararlanmak için (kayıt) üye olmanız lazım.. Hemen üye olun !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

galatasaray sözleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
vanessamzacım
Yeni Üye Yeni Üye
vanessamzacım

galatasaray sözleri Vide
MesajKonu: galatasaray sözleri   galatasaray sözleri EmptyÇarş. Mart 04, 2009 9:21 pm

GERÇEKLERI TARIH YAZAR, TARIHIDE GALATASARAY

BELKI BIR GÜN BAŞKALARI DA SÜPER KUPA\'YI KAZANIR.. NE DERSINIZ HOS OLMAZ MI

1905 TE DOGDU ASKIMIZ ,SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ,CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP YANINDAYIZ

AVRUPA FATIHISIN GALATASARAY..TÜRKIYENIN GURURUSUN GALATASARAY.. GÖKTE YILDIZSIN GÖNÜLLERDE AY, BU SENEDE SAMPIYONSUN GALATASARAY..

CIMBOMBOM DİYEREK SANA YUZ KOYDUK,SARININ YANINA KIRMIZI KOYDUK,YILLARDAN BERİDİR HEP SENİN OLDUK,CİMBOMBOM SEN BİZİM HERSEYIMIZSIN

CIM BOM BOM\'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AĞLARIM SENINLE GÜLERIM, SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM

BAŞ KOYMUSUZ CİMBOMBOM\'UN YOLUNA,SARI KIRMIZI RENGİNE ÖLURUM CİMBOMBOM.AVRUPA\'DA DESTAN YAZDI ASLANLAR,FATİH\'İN ASLANLARIYLA KUKRESİN CİMBOMBOM!

İSTERSEN EĞLENELIM DAVULLARLA ZURNALARLA. İSTERSEN GIRIŞELIM ZINCIRLERLE SOPALARLA... LAYLAY LAYLAY LAYLAY Kahkaha

NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AY,YÜKSEL TAA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY

KALPLERDE YILDIZ,GÖNÜLLERDE AY, ŞAMPIYONSUN GALATASARAY

BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL.

NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AY,YÜKSEL TAA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY

Konuşmayı Ögrendim Önce GALATASARAY Dedim ! Yazmayı Öğrendim Önce GALATASARAY Yazdım ! ßayramlarda Çubuklu Galatasaray Formamı Giydim , Sokaklarda Metin Oktay , Kral Hakan Oldum ! Sınav Yada Maç Dediler Önce GALATASARAY'ı Seçtim ! Güzelim Kendini iLk Aşkım Sanıyorsun Ama Ben Önce GALATASARAY'ı Sevdim !!! Kahkaha
Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Sen türk ulusunu Dünyaya Tanıtmış tek Takımsın Galatasaray Seninle Gurur Duyuyoruz...

1905 tarihinde Başladı Bu macera Seninleyiz Galatasarayım bunu Unutma..

Avrupa tanıdı Bizi Sizler tanıyamadınız Sizler Sadece Bizim Maçlarımızı izler Ağlarsınız

Ne goLLere imza Attık Bu Sahalarda ne takımları Ağlattık yeşil Sahalarda Bizim Adımız 1905'de Yazıldı Altın harflerle Kıyamet Zamanı Kopar Aslanın Adı!

Kimler Geldi Kimler Geçti Sahalarımızdan Kimler Yedi Kimler Gollerimizi Biz Bu Stadların Kralıyız Bunu Unutmayınız!!!

Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

galatasaray sözleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası