Yoksa gelirdim Sensiz anlamsızlığımı anladım dön vs demek için "
inan gelirdimeğer üzerime demir kapılar kapatıp gitmeseydinbeni alevlere teslim etmeseydinbil ki seninleydimanlatmak içinanlamayacığını bile bile bir kez daha umut yeşertmek için gelirdimgelmedim!inadını bilirimhadi yine yap yapacağınıbeni derinlere göm
Sensiz anlamsızlığımı anladım dön!
"Bugün burada cumartesi Ben senin saçlarını suçlar bakışlarını Geveze susuşlarını bile özledim "
onca şeyyaptığın onca şeyden sonra seni hala sevebiliyorumsuçlar bakışlarını bile özleyebiliyorumönemli değil ne dediği gözlerininbana baksın yetersusuşlarınönemli değil ne anlattığısesini duyayım yeter
senhala nefes alabiliyor musun?sızlamıyor mu için?duyuyor musunkendimi sana teslim ettimarkanı dönme yeteryoksa gelemiyorum
"Ayrılık bu söyle sende farklı mı zaman? Aynı soğuk Aynı hazan "
ve zamansensizken geçmiş mi durmuş mu sezmiyorum
ama bugünbugün burda cumartesiorda da mevsim hazan değil mi?soğuk buralarayaz içimmevsim hazan
sahisenin de nefesin kesilecek gibi oluyor mu birazdan?
"Bugün orda da Cumartesi mi? Sen de beni 'benim kadar' özledin mi? Aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek Ne kadar acı ne kadar komik Ve bana ait değil mi? "
bilmiyorumbugün orda da cumartesi mi?gittiğin yerde diyorumdünyanın öbür ucundauzakta haniçok uzaktasende beni benim kadar özledin mi??heybene aslımıkendimi koymuştum farketmedin mi??bençok özledim benibu acıkomik ve ne kadar da bana ait değil mi?
hala sevebilmek senisırtımdaki bıçaklara rağmen sevebilmekne gülünç değil mi?bilirimçok iyi bilirim