Konu: Ashley burun ameliyatı ile ilgili açıklaması Çarş. Şub. 25, 2009 2:36 pm
-> Neden böyLe bi ameLiyata gerek duydun?
Ash: Küçükken hep burnumLa iLigLi sorunum vardı. Nefes aLmakta zorLanıyodum ve şekLini beyenmiodum. Ve yaşım iLerLedikçe bu dahada kötüLeşti kontroLe gittim. Burnumdaki kemik %80 sapmış ve 2 yerindede küçük kırıklar varmış... Ve bende bu yüzden hep estetik hemde kırıkLarı düzeLtmek için ameLiyat oLdum...
Ve ekLedi...
" Bunu pekte estetik ameLiyat oLarak görmüyorum çünkü bu ameLiyatı sağLığım için oLdum... Sorun tamamen nefes aLamamLa iLgiLiydi burnumun sağ tarafından nefes aLamıyordum ... FanLarımın doğruLarı biLmesini istiyorum. Hiç bişey oLmamış gibi davranamam dürüst oLmak istiyorum çünkü fanLArım benim hakkımda hereyi biLmeLi...
Ash'in Annesi Lisa: AmeLiyat konusunda çok korkuyordum. Bütün gün ameLiyathane'nin kaısında bekLedim ve baya uyksuz kaLdım ...
MissTisdale
Konu: Geri: Ashley burun ameliyatı ile ilgili açıklaması Çarş. Şub. 25, 2009 6:13 pm
ayy evt saqlılıı için oldu ... saol bitom biliorz gerçeği ash
very_lovely
Konu: Geri: Ashley burun ameliyatı ile ilgili açıklaması C.tesi Mart 07, 2009 8:22 pm
MissTisdale demiş ki:
ayy evt saqlılıı için oldu ... saol bitom biliorz gerçeği ash
evt
=Sweet Angel=
Konu: Geri: Ashley burun ameliyatı ile ilgili açıklaması Ptsi Mayıs 11, 2009 8:52 pm
evet sorunu varsa olsun xD Sağol
AshLeyHiLaL
Konu: Geri: Ashley burun ameliyatı ile ilgili açıklaması Paz Mayıs 31, 2009 2:35 pm
Çok sağol canım bilmiyordum o yüzden olduğunu...
esra
Konu: Geri: Ashley burun ameliyatı ile ilgili açıklaması Cuma Tem. 03, 2009 2:54 pm
ashley bence estetik yaptırmakta sonuna kadar haklı
Ashqoliq
Konu: Geri: Ashley burun ameliyatı ile ilgili açıklaması Perş. Ağus. 27, 2009 9:18 pm
bence böyle daha güzel neyse önemli olan sağlığı
ashley_elff
Konu: Geri: Ashley burun ameliyatı ile ilgili açıklaması Ptsi Ara. 28, 2009 2:50 pm
sağlığıysa tbi ki olck cnm ashleymmm :D
shiirbaz
Konu: Geri: Ashley burun ameliyatı ile ilgili açıklaması Perş. Şub. 04, 2010 3:33 pm
evet sağlığı içindir :) bitanemm :)
Ash.Princess
Konu: Geri: Ashley burun ameliyatı ile ilgili açıklaması Ptsi Nis. 26, 2010 9:59 pm
Ashley doğal bir kız.Bunun yüzünden olduğunu tahmin edebiliyordum; sağlığı için olmasa Ashley burunun doğal güzelliğini asla bozmaz.