|
Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
0zqe*mM
|
Konu: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Çarş. Şub. 25, 2009 1:32 am |
|
|
Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Benim ki; Off yine mi okul acaba bugün beni neler beklicek... |
|
|
|
irem =)
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Perş. Şub. 26, 2009 4:11 pm |
|
|
Bende okulu düşünüyom |
|
|
|
0zqe*mM
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Perş. Şub. 26, 2009 6:09 pm |
|
|
Sabah 6 da kalkıyorm ve saat 7 olunca okul saatı yaklasıo ve ben hala bıraz daha uyusam mı ne dıorum |
|
|
|
irem =)
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? C.tesi Şub. 28, 2009 10:06 am |
|
|
Ben sabah kalkıp ilk olarak Robert Pattinson'u düşünüyorum |
|
|
|
wishne_avril_ashley
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Paz Mart 08, 2009 8:04 pm |
|
|
bugün başıma neler geLceq die düşünüormm :D |
|
|
|
edwardbella(M)
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Ptsi Nis. 20, 2009 10:43 pm |
|
|
dershanee |
|
|
|
gamze
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Perş. Haz. 18, 2009 6:22 pm |
|
|
kafamı yastığa gömüp uyumak |
|
|
|
Vanashley'mm
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Perş. Haz. 18, 2009 8:28 pm |
|
|
- gamze demiş ki:
- kafamı yastığa gömüp uyumak
ve nessa'm |
|
|
|
=Sweet Angel=
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Perş. Haz. 18, 2009 8:57 pm |
|
|
Bugün kanallarda ne vardır acaba xD |
|
|
|
ashleyqoliqq
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Ptsi Tem. 27, 2009 5:40 pm |
|
|
aynn bende okulu düşünüyorm |
|
|
|
merve
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Perş. Eyl. 17, 2009 8:58 pm |
|
|
okulu düşünmek istemesemde düşünüyorum bide bugün öğretmenleri nasıl sinir etsem die xD
|
|
|
|
meRveciK <3
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Perş. Ocak 28, 2010 11:32 pm |
|
|
- 0zqe*mM demiş ki:
- Benim ki DE ;
Off yine mi okul acaba bugün beni neler beklicek... |
|
|
|
shiirbaz
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Perş. Şub. 04, 2010 2:53 pm |
|
|
hiçbişeyy :D |
|
|
|
Vampires*M
|
Konu: Geri: Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? Salı Tem. 13, 2010 11:03 pm |
|
|
David'i düşünüyorum yat kalk o zaten başka bişey yok xD |
|
|
|
|
Hergün ilk kalktığında düşündüğün şey ne? |
|
|